Mina tankar kring YouTube

Här kommer ett ganska långt och tråkigt inlägg. Jag känner bara för att skriva av mig. Antingen postar jag det här, eller så lämnar jag det i utkastet och skrattar åt texten någon gång i framtiden. Ni kanske jag tycker är löjlig nu. Men det är ju ibland skönt att bara skriva av sig och höra vad ni tycker om det hela.
 
Hur som helst tänkte jag skriva om mina tankar och funderingar kring min Youtube kanal. Det här året har jag kämpat med att få min kanal större. Jag har ju haft kanalen i fyra år nu, och jag tänkte att den måste bli större fort om jag vill komma nånstans. Jag har ju hållt på så himla länge med min kanal men den har inte växt särskilt mycket. Nu har jag 140,000 subscribers, och det är väldigt mycket enligt mig! Så sjukt att så många följer mig och jag är så tacksam över alla som gillar mitt content och står upp för mig! MEN. Det här är Youtube världen vi snackar om. Jag vill få min kanal att funka. Jag vill kunna tjäna pengar så att jag kan se det som mitt jobb, och med tanke på hur länge jag har haft Youtube och hur mycket tid jag har lagt ner på sociala medier så känner jag att det har gått så himla sakta. Jag menar, det är ju så många som haft sina kanaler i bara ett år och fått en större kanal än vad jag fått under fyra år.
Det här året hade jag som mål att lägga upp åtminstånde två videos i veckan. Ibland har jag hållit det löftet, men vissa veckor har jag varit så himla inspirationslös. Jag vill så gärna att min smink/skönhets kanal ska stå ut och vara annorlunda. Jag vill inte hålla mig till samma trender som t ex "100 layers of...", "Full face using only...". Jag tycker det är så tråkigt! Andå förstår jag att man får större trafik med tittare genom att följa trender.
Jag känner att när man har ett följe på +140k så borde man väl få mycket mer än 10,000 visningar per video i veckan. Mina videos hamnar i genomsnitt på 7,000-20,000 visningar och det är väldigt lite tycker jag. Någon enstaka video hamnar på +40,000, och mina bästa videos ligger på +100k visningar. Jag förstår bara inte varför inget går framåt för mig. Jag tycker det är jättekul att göra videos, men när jag har kämpat så länge med att försöka få ut något intressant till alla tittare, så går det inte lika bra som jag tänkt och jag blir bara inspirationslös. 
 
Borde jag ens forsätta ladda upp två gånger i veckan när jag inte får ut mycket mer av det? Jag har ju laddat upp minst tre gånger mer det här året än vad jag nånsin gjort. Borde jag lägga ner den pressen på mig själv när jag vet att jag kanske inte får mer än 10,000 visningar fast jag är supernöjd med videon? Ska jag sluta lägga upp videos på bestämda tider när jag ändå bara blir besviken på mig själv i slutändan? Vad var det jag gjorde fel? 
Kanske jag ska börja ladda upp bara när jag känner för det istället? Ska jag ladda upp bara när inspirationen dyker upp? Jag kanske inte är så duktig på det jag gör? Jag vill ju verkligen lägga upp bättre mer bekostat content, men när jag inte får in lönen jag behöver så kan jag ju inte köpa in allt jag vill använda heller.
 
Usch, på senaste tiden har jag tänkt att jag bara inte ska bry mig mer. Jag ska inte bry mig om att jag inte får så mycket samarbeten som andra som jag hoppats på. Jag ska inte bry mig att jag inte får så många visningar som jag trodde jag skulle få. Varför lägger jag ens ner all den tiden när jag bara blir stressad?
Just nu känner jag bara att jag vill ha ett riktigt fast jobb, och bara spendera all annan tid till mina andra intressen, och kunna spara pengar till att bara resa. Ändå så vill jag verkligen att det här med Youtube ska funka. Ååh vad kluven jag känner mig!! :(
 
Sorry för ett sånt tråkigt och negativt inlägg peeps men jag måste skriva av mig! Eventhough I don't make sense! Här är en ny video iallafall. <3
 
Visa fler inlägg